Научна тема за Хипертензијата!

“Влијание на диетата, нутриентите, биоактивните субстанции во храната и чистиот воздух врз превенцијата и управувањето со хипертензијата“

Автор: Новамед

Научната тема е објавена на: Здравствена наука | Shkenca shëndetësore

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!