Temë shkencore mbi Imunitetin!

“ Mekanizmat e imunitetit të përgjithshëm kundër sëmundjeve dhe viruseve. Si dhe metoda inovative për mbrojtjen dhe përforcimin e imunitetit tek fëmijët dhe të moshuarit. “

 

Autor: Novamed, Sara Novamed & Anella Novamed

Tema është postuar në Здравствена наука | Shkenca shëndetësore

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!