LekovitaBloom’s

Кога енергиската консумација преку исхраната е балансирана со енергиската потрошувачка преку метаболизмот и физичката активност, тогаш се создава енергетска рамнотежа.

(Дефиниција на диета и здравје)

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!