BarnavitaBloom’s

Kur konsumi i energjisë përmes ushqimit balancohet me shpenzimin e energjisë përmes metabolizmit dhe aktivitetit fizik, atëherë krijohet ekuilibri i energjisë.

(Përkufizimi i dietës dhe shëndetit)

 

 

 

 

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!