BarnavitaBloom’s

Trajtimi për hipertensionin, përveç medikamenteve, përfshin konsumimin e sasive të reduktuara të natriumit, zëvendësimin e yndyrave të pashëndetshme me yndyrna të shëndetshme, kufizimin e sheqerit dhe ushqimeve të përpunuara.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!