BarnavitaBloom’s

Ushtrimi i rregullt fizik në mëngjes mund të stimulojë prodhimin e faktorëve neurotrofikë të rritjes (Neurotrophic Growth Factors), proteina që ndihmojnë në ruajtjen e neuroneve të shëndetshme dhe krijimin e neuroneve të reja në tru.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!