BarnavitaBloom’s

Higjiena e dobët orale mund të shoqërohet me një rrezik më të lartë të zhvillimit të një sërë gjendjesh shëndetësore, duke përfshirë sëmundjet e zemrës, goditjet në tru, diabetin dhe infeksionet. Kjo ndodh sepse bakteret që gjenden në gojë mund të udhëtojnë në pjesë të tjera të trupit përmes gjakut, duke shkaktuar reaksione inflamatore dhe dëmtime në sisteme të tjera.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!