LekovitaBloom’s

Микробиомот на гастроинтестиналниот систем помага во разградување на храната, синтеза на одредени витамини и амино киселини, како и регулирање на имунолошкиот систем и заштита од патогени.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!