LekovitaBloom’s

Исто како што сонцето обезбедува витамин Д, утринското изложување на сонце може да го подобри циркадиалниот ритам, што позитивно влијае врз психофизичкото здравје.

 

 

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!