LekovitaBloom’s

Аносмијата се карактеризира со губење на мирис за кратки периоди, обично како резултат на респираторни инфекции, зголемено ниво на стрес или изложеност на загаден воздух.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!