BarnavitaBloom’s

Gjëndrat në trup janë përgjegjëse për prodhimin, sekretimin dhe rregullimin e hormoneve të ndryshme që ndikojnë në rritjen, zhvillimin, metabolizmin, funksionin imunitar, riprodhimin dhe shumë aspekte të tjera të shëndetit dhe funksionimit të trupit

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!