BarnavitaBloom’s

Pankreasi luan një rol jetik në prodhimin dhe sekretimin e enzimave të ndryshme që janë të nevojshme për tretjen e duhur të ushqimit. Mungesa e këtyre enzimave ose mosfunksionimi i tyre mund të rezultojë në një sërë problemesh dhe kushtesh të tretjes, si pankreatiti ose keqpërthithja e lëndëve ushqyese.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!