BarnavitaBloom’s

Procesi inflamator është përgjigja fiziologjike e trupit ndaj lëndimit, infeksionit ose stimujve të tjerë. Ky është një mekanizëm kompleks që aktivizon sistemin imunitar për të mbrojtur trupin dhe për të shëruar pjesën e dëmtuar ose të infektuar.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!