LekovitaBloom’s

Хроничното воспаление може да се поврзе со голем број здравствени состојби, вклучувајќи срцеви заболувања, дијабетес, артритис, васкуларни заболувања и др. Продолжениот воспалителен одговор може да предизвика и уништување на ткивото, што може да доведе до сериозни последици за функционирањето на органите и системите во телото.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!