BarnavitaBloom’s

Kur vizitoni objektet e kujdesit shëndetësor ose mjekët, ndiqni rekomandimet për masa mbrojtëse, si mbajtja e maskës, ruajtja e distancës fizike dhe dezinfektimi i shpeshtë i duarve.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!