LekovitaBloom’s

Бактериските инфекции се најчестите причини за срцеви инфекции, како што е ендокардитисот, каде бактериите стигнуваат до срцето преку крвта и предизвикуваат инфекција. Раниот третман на бактериски инфекции во телото е од критично значење за спречување на срцеви инфекции и заштита на срцето од сериозни последици.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!