BarnavitaBloom’s

Funksioni normal i veshkave siguron ruajtjen e një përqendrimi optimal të substancave të ndryshme në gjak, si natriumi, kaliumi dhe kalciumi. Ai gjithashtu ka një rol të rëndësishëm në rregullimin e aciditetit të gjakut dhe ruajtjen e homeostazës në trup.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!