LekovitaBloom’s

Полицистично заболување на црниот дроб е патолошка состојба која се карактеризира со појава на мали цисти исполнети со течност. Овие цисти можат да растат со текот на времето и да ја загрозат функцијата на црниот дроб.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!