BarnavitaBloom’s

Pastrimi i rregullt i fytyrës ndihmon në largimin e papastërtive që mund të grumbullohen në lëkurë për shkak të ekspozimit të përditshëm ndaj disa faktorëve si ajri i ndotur, bakteret, sebumi i tepërt dhe mbetjet kozmetike.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!