BarnavitaBloom’s

Hormoni aldosteron, i sekretuar nga gjëndrat mbiveshkore, ndihmon në rregullimin e presionit të gjakut duke mbajtur natriumin dhe ujin në trup. Mungesa e aldosteronit mund të rezultojë në presion të ulët të gjakut, i cili mund të shkaktojë simptoma të tilla si lodhje, dhimbje koke dhe marramendje.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!