LekovitaBloom’s

Прекумерната изложеност на телото на зрачење од честите медицински снимки може да доведе до неколку негативни последици како што се зголемен ризик од рак, оштетување на ДНК, оштетување на ткивата и органите, неплодност, катарактс итн.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!