BarnavitaBloom’s

Ekziston një lidhje e vazhdueshme midis ritmit të zemrës dhe ritmit të frymëmarrjes, e njohur si aritmia e sinusit të frymëmarrjes. Kur thithni ajër, pulsi përshpejtohet, dhe kur nxirrni, ai ngadalësohet. Kjo është normale dhe në fakt është një shenjë e gjendjes dhe shëndetit të mirë kardiovaskular.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!