BarnavitaBloom’s

Ekspozimi afatgjatë dhe i shpeshtë ndaj zhurmave të larta, infeksioneve, presionit të lartë të gjakut dhe stresit kronik mund të dëmtojë dhe përshpejtojë procesin e humbjes së dëgjimit. Prandaj, parandalimi dhe trajtimi i kushteve të mësipërme është i rëndësishëm për të ruajtur dëgjimin.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!