BarnavitaBloom’s

Njerëzit me diabet duhet të bëjnë kontrolle të rregullta të syve (të paktën një herë në vit) për zbulimin e hershëm të çdo ndryshimi në retinë dhe për trajtim të menjëhershëm. Nëse nuk trajtohet, retinopatia diabetike mund të përparojë dhe të çojë në komplikime serioze, duke përfshirë humbjen e shikimit dhe verbërinë.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!