LekovitaBloom’s

Дијабетесот е состојба кога телото не може да ја регулира гликозата во крвта. Дијабетесот тип 1 е автоимуна болест, додека дијабетесот тип 2 често е поврзан со животниот стил и може да се управува со здрава исхрана, физичка активност и лекови.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!