BarnavitaBloom’s

Ruajtja e kockave dhe nyjeve të shëndetshme është e rëndësishme për lëvizshmërinë dhe cilësinë e jetës. Osteoporoza është një gjendje që i bën kockat të brishta dhe rrit rrezikun e frakturave, veçanërisht te të moshuarit. Aktiviteti i rregullt fizik dhe ushqimet e pasura me kalcium dhe vitaminë D janë të rëndësishme për shëndetin e kockave.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!