LekovitaBloom’s

Ракот е комплексна група на болести кои вклучуваат неконтролирана клеточна делба. Раното откривање преку скрининг програми може да помогне во успешното лекување на многу видови на рак.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!