BarnavitaBloom’s

Rehabilitimi pas lëndimit ose operacionit është çelësi për të rifituar funksionin dhe lëvizshmërinë. Fizioterapia ndihmon në reduktimin e dhimbjes, përmirësimin e forcës dhe parandalimin e lëndimeve në të ardhmen.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!