LekovitaBloom’s

Истражувањата покажуваат дека студентите кои редовно вежбаат имаат подобри когнитивни перформанси, вклучувајќи поголема брзина на обработка на информации, подобра меморија и подобро разбирање на концептите.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!