BarnavitaBloom’s

Radikalet e lira janë molekula me një ose më shumë elektrone të paçiftëzuara, të cilat janë shumë reaktive dhe mund të dëmtojnë lipidet, proteinat dhe ADN-në në qeliza. Kjo çon në stres oksidativ, i cili shoqërohet me sëmundje të ndryshme si ateroskleroza, hipertensioni dhe sëmundje të tjera kardiovaskulare.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!