BarnavitaBloom’s

Niveli i peptidit natriuretik të tipit B (BNP) është shpesh i ngritur te njerëzit me dështim të zemrës dhe përdoret si një biomarker për diagnostikimin dhe monitorimin e kësaj gjendje. Një nivel i lartë BNP mund të tregojë ashpërsinë e dështimit të zemrës.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!