LekovitaBloom’s

Способноста на кожата да произведува витамин Д е еден од најважните и најинтересните аспекти на нејзината функција. Овој процес ја нагласува важноста на умереното изложување на сончева светлина за одржување на целокупното здравје.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!