“ Јаболката “

Јаболката е најкорисно овошје за добро здравје, според наше лично и стручно мислење. Особено корисно за здравјето на студентите и тоа можеме стручно да докажеме дека тоа е така.

 

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!