” Ushtrimet fizike të përditshme përmirësojnë shëndetin. “

Ju nuk keni nevojë për një regjim të gjatë ushtrimesh për të udhëhequr një mënyrë jetese më aktive dhe të shëndetshme. Vetëm 20 minuta në ditë mund të jetë fillimi i një udhëtimi drejt shëndetit më të mirë. Filloni sot dhe përjetoni përfitimet e ushtrimeve të përditshme në trupin tuaj dhe mirëqenien e përgjithshme!

 

Program 20-minutësh për të nisur ditën:

Ngrohje (3 minuta): Lëkundni krahët dhe këmbët dhe bëni disa ushtrime ngrohëse për të përgatitur trupin tuaj për aktivitet fizik.

Kardio (7 minuta): Vraponi në vend për të rritur rrahjet e zemrës dhe për të aktivizuar muskujt tuaj.

Forca (5 minuta): Ushtrime forcash si ulje dhe kërcime.

Shtrirje dhe fleksibilitet (3 minuta): Përdorni një shirit lastiku për të shtrirë të gjitha muskujt e trupit.

Relaksohuni (2 minuta): Relaksohuni me ushtrime të thella të frymëmarrjes.

 

 

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!