BarnavitaBloom’s

Autofagjia është një proces qelizor që përfshin degradimin dhe riciklimin e komponentëve qelizor të panevojshëm ose jofunksionalë. Ka një rol kyç në ruajtjen e shëndetit qelizor dhe është i rëndësishëm për funksione të ndryshme fiziologjike, duke përfshirë reagimin e trupit ndaj stresit, riciklimin e lëndëve ushqyese dhe largimin e substancave të dëmshme.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!