LekovitaBloom’s

Нарушувањата во имунолошкиот систем можат да влијаат на подложноста на телото на инфекции и болести, што може да доведе до компликации во други органи и системи како што се кардиоваскуларниот систем, респираторниот систем, гастроинтестиналниот систем и други.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!