BarnavitaBloom’s

Pështyma ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit të mikrobiomës në gojë, duke parandaluar rritjen e tepërt të baktereve të dëmshme që mund të shkaktojnë kavitete, gingivit dhe infeksione të tjera. Prandaj, higjiena e rregullt orale është e rëndësishme për të përmirësuar vetitë e saj antimikrobike dhe të tjera funksionale.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!