LekovitaBloom’s

Преку детални очни прегледи, офталмолозите можат да откријат микроскопски крварења, ексудати и промени во мрежницата кои укажуваат на присуство на дијабетес, дури и пред пациентот да покаже други симптоми на болеста.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!