BarnavitaBloom’s

Barnat anti-inflamatore josteroidale (NSAIDs), mund të shkaktojnë dëme në mukozën e stomakut duke penguar sintezën e prostaglandinave, të cilat kanë një rol mbrojtës në stomak. Kjo mund të rezultojë në ulçera dhe gjakderdhje.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!