LekovitaBloom’s

Со текот на времето, слухот на високи фреквенции се намалува, феномен познат како пресбикуза. Ова е природен дел од процесот на стареење и може да започне уште во триесеттите. Ова е дополнителна причина зошто превентивните мерки како што се редовното чистење на ушите и избегнувањето на инфекции може да помогнат во заштитата на слухот дури и во старост.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!