LekovitaBloom’s

Храната богата со пребиотици вклучува лук, кромид, аспарагус и банани, додека пробиотиците се наоѓаат во јогуртот, кефирот, кисела зелка и друга ферментирана храна.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!