“ Shëndeti “

Shëndeti është gjendja e mirë fizike, mendore dhe sociale e një individi. Shëndeti është pasuri e çmuar që ndikon në cilësinë e jetës dhe në aftësinë për të menduar, punuar dhe arritur qëllimet jetësore. Për këtë arsye, ruajtja e shëndetit dhe marrja e masave preventive për të mbajtur një gjendje të mirë shëndetësore, janë thelbësore për një jetë të gjatë dhe produktive. Shëndeti është përgjegjësi individuale dhe xhdo detaj i vogël mund të ketë ndikim të madh në shëndetin. Pra edukohuni, informohuni dhe kujdesuni për shëndetin, është një investim i çmuar, që vërtetë i ja vlen.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!